Solar Enerji Sistemleri

Solar enerji sistemleri güneş paneli ile güneş enerjisi elektrik üretim sistemlerine verilen genel ad dır. ev tipi çatı solar panel elektrik üretimi hakkında.

SOLAR enerji sistemleri

Paylaş

Güneş Enerjili Pompa

Bu yazıda solar enerji sistemleri, solar enerji panel, solar enerji panelleri fiyatı, solar enerji elektrik üretimi,solar enerji sistem, güneş enerjisi elektrik üretimi, güneş enerjisi panelleri,güneş enerjisi panel fiyatları anlatılacaktır.

Solar Enerji sistemleri diğer adı ile güneş enerjisinden elektrik üreten sistemler. Teknolojinin gelişmesi ile Güneş enerjisi alanında yeni ürünler ortaya çıkmaktadır. Güneş Panellerinin kapasitesi artmış verimlilik oranları yükselmiştir. Öyle ki bir çok güneş paneli üreticisi solar güneş paneli ekonomik ömrünün 25 yıldan fazla olabileceğini ön görmektedir. Doğal olarak 10 yıl ürünlerine garanti vermektedirler.

Güneş Paneli Fiyatları  + Güneş Paneli Fiyatları

Solar Enerji Sistemleri

İçindekiler

Güneş enerjisi sistemleri olarak da bilinen solar enerji sistemleri; outdoor aktivitelerde kampçıların en çok ihtiyaç duyduğu kamp ürünlerinden biridir. Solar enerji sistemlerinin özelliği; güneş enerjisini elektrik enerjisine çevirebilmeleridir. Solar enerji sistemleri, birçok modele ayrılmaktadır.

Solar fenerler, solar radyolar, solar aydınlatmalar gibi birçok solar ürün çeşidi, kampçılar tarafından tercih edilmektedir. Solar enerji sistemleri sayesinde şehir elektrik şebekesine ihtiyaç duymadan elektrik enerjisi elde edebilirsiniz. Outdoor ürünler arasında en çok tercih edilen kamp malzemelerinden biri olan solar enerji sistemleri kampçılara sınırsız ve bedava elektrik enerjisi sunmaktadır.

Power Enerji Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

Bağ Evleri için Solar Enerji Sistemleri

Bağ evleri için hazırladığımız solar enerji sistemleri ile bağ evinizde aydınlatma, televizyon, buz dolabı, telefon şarjı, bilgisayar şarjı gibi sistemleriniz elektriksiz kalmasın.

1 Kw Solar Enerji Sistemi

1 kW 1000 Watt Ev Tipi Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi (Aydınlatma Lambaları, Televizyon, Büyük Boy Buzdolabı, Telefon ve Bilgisayar Şarjı vb. İçin Uygundur)

bağ evi güneş enerjisi elektrik üretimi

bağ evi güneş enerjisi elektrik üretimi

1 Kw Solar Enerji Sistemi satın almak için tıklayınız. https://satis.powerenerji.com/1kw-1000-watt-ev-tipi-gunes-enerjili-elektrik-uretimi-fiyati

Artık Doğada olduğunuz zamanlar elektriksiz kalmayacaksınız. Mühendislik Hesaplamaları ile İhtiyacınız uygun olarak hazırladığımız Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sistemleri, doğadayken sizi elektriksiz bırakmayacak. Böylece Buzdolabı, Televizyon, Aydınlatma, Bilgisayar Şarjı ve Telefon Şarjı hatta Çamaşır Makinesi gibi cihazların elektrik ihtiyacını, Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sistemlerimiz ile sağlayabilirsiniz.

İnverter Fiyatları + İnverter Fiyatları

Doğadayken Eşinizle ve dostlarınızla kaliteli vakitler geçirebilmeniz amacıyla ihtiyacınıza uygun Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi çözümleri hazırladık.

Hazırladığımız çözümler / paketler cihazların elektrik tüketimleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Paketlerimizi incelerken önce ihtiyacınızın neler olduğuna ( Çalıştırmak istediğiniz ürünlere) karar verin.

Çünkü bu sistemler şöyle çalışır. Güneş Panelleri enerji üretir, üretilen enerji şarj kontrol ünitesi ile bataryalara (akülere) deoplanır ve inverter aracılığı ile 220 volta yükseltilerek kullanımınıza uygun elektrik enerjisi elde edilmiş olur. Akşam saatlerinizdeki elektrik tüketimi tamamen bataryadan (aküler) sağlanacağı için kullanmak istediğiniz cihazların enerji tüketimine uygun Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sistemi kurmak durumundasınız. Aksi takdirde hesaba katmadığınız cihazların enerji tüketimleri, sizi gece saatlerinde enerjisiz bırakabilir.

Unutmayın!  Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sistemlerinde ihtiyacınıza uygun Doğru ve Kaliteli Ürünleri tercih ederseniz  elektriksiz kalmazsınız.

Jel Akü Fiyatları + Jel Akü Fiyatları

Keyifli vakit geçirmek için gittiğiniz doğada, meşrubatlarınız sürekli serin kalsın. Mangal için aldığınız ürünler  bozulmasın. Doğada olduğunuz zamanlar Takımınızın Maçlarını kaçırmayın. Telefonunuzun şarjı hiç bitmesin.

Aklınıza takılan soruları bize sorabilirsiniz, sorularınıza içtenlikle yanıt vereceğimizi bilmenizi isteriz.

Solar Paket Montajı

Ürünlerin montajını yapmamızı isterseniz sizi en yakın bayimize yönlendirebilir veya doğrudan kurulum için teklif de verebiliriz. Dilerseniz kurulumu kendiniz de bölgenizden bir elektrikçiye yaptırabilirsiniz. Böyle bir durumda telefon üzerinden sınırsız teknik destek vermeye hazırız.

Şarj Kontrol Cihazı + Solar Kablo

Solar Paketler Hakkında Hesap Bilgisi

Solar paketlerimizde stok durumuna göre monokristalin veya polikrstalin güneş paneli tercih edilir. Solar paketlerde ana bileşenleri ve elektrik üretimini etkilemeyecek şekilde ufak değişiklikler yapılabilir. Solar paketlerin hesaplamaları yapılırken güneşlenme saatleri Türkiye ortalaması temel alınarak hesaplanmıştır ve yıllık ortalama değerlerdir. Kış aylarında ortalamanın altına düşmekte ve yaz aylarında ortalamanın üstüne çıkmaktadır. Çalıştırılacak cihazlar A, A+ veya A++ enerji sınıfı olmalıdır.

Elektrikli Aletler Kaç Watt Tüketir? 

  • Mini buzdolabı 480 watt / 24 saat elektrik harcar (A+ sınıfı)
  • Orta Boy buzdolabı 608 watt / 24 saat elektrik harcar (A+ sınıfı)
  • Büyük Boy buzdolabı 962 watt / 24 saat elektrik harcar (A+ sınıfı)
  • Elektrik süpürgesi 1.450 watt / saat elektrik harcar
  • Çamaşır makinesi 800 watt / saat elektrik harcar (A+ sınıfı ve 5 kg yıkama kapasiteli)
  • Bulaşık makinesi 1.800 watt / saat elektrik tüketir (A+ sınıfı)
  • Ütü 2.800 watt/saat elektrik harcar
  • Saç kurutma makinesi 2.200 watt / saat elektrik harcar
  • 102 litre derin dondurucu 1.200 watt / 24 saat elektrik tüketir (A+ sınıfı)
  • 240 litre derin dondurucu 700 watt / 24 saat elektrik harcar (A+ sınıfı)
  • 312 litre derin dondurucu 900 watt / 24 saat elektrik tüketir (A+ sınıfı)
  • 9.000 Btu Klima soğutma modunda 900 watt ile 3.700 watt / saat elektrik harcar
  • 22.000 Btu Klima soğutma modunda 900 watt ile 6.800 watt / saat elektrik harcar
  • 44.000 Btu Klima soğutma modunda 13.000 watt / saat elektrik tüketir
  • Dizüstü yani laptop bilgisayarlar 90 watt / saat elektrik harcar. Aslında dizüstü bilgisayarın kendisi bu gücü çekmez. Şarj ederken kullanılan adaptör bu gücü çeker. Eğer laptop’un adaptöründeki watt değerine bakarsanız, yaklaşık tüketeceği gücü bulabilirsiniz. Masaüstü Bilgisayarlar 250 watt -350 watt
  • Hermetik kombi saatte 150 watt elektrik harcar.
  • Termosifon 1.800 watt / saat elektrik harcar. Termosifonların güç tüketimleri su kapasitelerine göre değişmektedir. Bizim verdiğimiz bu değer 50 Lt’lik bir termosifon içindir.
  • Fırınlar yaklaşık 2.000 watt/saat elektrik tüketir. Bazen fırının çalışma ayarına göre güç tüketimi 3.000 watt/saat ‘e kadar çıkabilmektedir.
  • Süt sağım makineleri 600 watt/saat elektrik harcar.
  • Elektrikli ısıtıcıların elektrik güç tüketimleri saatte 1.300 watt ile 2.600 watt arasında değişmektedir. Ancak evlerde kullanılan Ufo ısıtıcılar genelde 2.000 watt/saat elektrik harcar.

POWER ENERJİ

BağEvi Güneş Enerjisi

Tel & Whatsapp: 0532 745 27 63

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir